מצרכים לרצועות סינטה בקארי אדום
- 300-200 גרם נתחי סינטה פרוסים לרצועות דקות
- ½ כפית מלח
- פלפל שחור
לעיטור המנה
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- 1 כוס עלי בזיליקום
להגשה
- אורז יסמין
לרוטב
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
- 2 כפות שום כתוש
- כ-½ כף קארי אדום Taste of Asia(תלוי במידת החריפות הרצויה)
- 1 פחית חלב קוקוס או קרם קוקוס Taste of Asia
- 400-300 גרם דלעת חתוכה לקוביות
- 2 גבעולי למון גראס טריים (החלק הלבן) קצוצים דק
- 3 עלי קפיר ליים
- 1 כפית שמן שומשום Taste of Asia
- 1 כף רוטב סויה סמפיו
- 1 כף סוכר דקלים או סוכר חום
- מיץ מחצי לימון
מוצרים של Taste of Asia
להכנת רצועות סינטה בקארי אדום
מוצרים של Taste of Asia
להכנת המנה
אופן ההכנה
- מחממים מעט שמן לטיגון בסיר או בווק. מוסיפים את הג'ינג'ר, השום והקארי האדום, ומבשלים כמה דקות על להבה בינונית לפתיחת הטעמים.
- מוסיפים את חלב הקוקוס והדלעת ומרתיחים.
- מוסיפים את הלמון-גראס, עלי הכפיר ליים, שמן השומשום ורוטב הסויה, הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים כ-30 דקות על להבה בינונית.
- מתבלים את רצועות הסינטה במלח ופלפל וצורבים במחבת. מערבבים את רצועות הסינטה עם הרוטב ומסירים מהאש.
- מפזרים מעל המנה את הכוסברה והבזיליקום הטרי ומגישים עם אורז מאודה.