אטריות אורז עם בשר טחון וברוקולי מתכון של ישראל אהרוני מצרכים לאטריות אורז עם בקר טחון וברוקולי המצרכים למנה¼ חבילת אטריות אורז רחבות – 5 מ"מ Taste of Asia3 כפות שמן300 גרם בשר בקר טחון3 בצלי שאלוט קצוצים2 שיני שום קצוצות1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ3 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות באורך 4 ס"מ1 ברוקולי חלוט מופרד לפרחים המצרכים לרוטב2 כפות רוטב סויה Taste of Asia1 כף רוטב הויסין Taste of Asia3 כפות יין אורז1 כף סוכרמלח, פלפל ומעט שבבי צ'ילי חריפים1 כפית שמן שומשום Taste of Asia מוצרים של Taste of Asia להכנת אטריות אורז עם בקר טחון וברוקולי מוצרים של Taste of Asia להכנת המנה מידע נוסף ובחירת כמות רוטב סויה ללא גלוטן 500 מ"ל מק"ט-1011 ברקוד 7290014785991 מידע נוסף ובחירת כמות שאוקסינג – יין אורז 640 מ"ל מק"ט-1414 ברקוד 6912657108036 מידע נוסף ובחירת כמות אטריות אורז 5 מ"מ 400 גרם מק"ט-1214 ברקוד 7290011996529 מידע נוסף ובחירת כמות רוטב הויסין 240 גרם מק"ט-1411 ברקוד 7290011996550 מידע נוסף ובחירת כמות שמן שומשום 150 מ"ל מק"ט-1743 ברקוד 7290012911804 אופן ההכנה שוברים את האטריות לשני חצאים.בשמן עמוק וחם – מטגנים בכל פעם חופן קטן של האטריות למשך כ-10 שניות עד שהן מתנפחות ונעשות פריכות לגמרי. מוציאים ומעבירים לכלי הגשה.מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית.מוזגים את השמן לווק או למחבת רחבה, וכשהשמן חם מאד – מטגנים בו את השום, הג'ינג'ר, ובצלי השאלוט כדקה.מוסיפים את הבשר הטחון, מטגנים ומערבבים במשך כ3-2 דקות עד שהבשר משחים.מוסיפים את הברוקולי והבצל הירוק ומערבבים כ-2 דקות.מוזגים פנימה את הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כדקה.יוצקים מהתבשיל על האטריות, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומגישים. ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל סרטון הדרכה להכנת אטריות אורז עם בקר טחון וברוקולי דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפוFacebookTwitterLinkedInאימייל « הקודםהבא »