דג מטוגן ברוטב סויה, ג׳ינג׳ר, צ׳ילי וליים מצרכים לדג מטוגן ברוטב סויה, ג׳ינג׳ר, צ׳ילי וליים המצרכים לטיגון הדג2 פילה דג לברק⅓ כוס קמחמלח ופלפל המצרכים לרוטב3 כפות שמן2 שיני שום חתוכות לרצועות דקות5 ס"מ שורש ג'ינג'ר חתוך לרצועות דקיקות2 בצלי שאלוט פרוסים½ כפית פלפל סצ'ואן כתוש1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ1 כף שעועית שחורה¼ כוס רוטב סויה Taste of Asia¼ כוס מירין Taste of Asia¼ כוס מים3 בצלים ירוקים קצוצים2 כפיות שמן שומשום Taste of Asia2 ליים מוצרים של Taste of Asia להכנת דג מטוגן ברוטב סויה, ג׳ינג׳ר, צ׳ילי וליים מוצרים של Taste of Asia להכנת המנה מידע נוסף ובחירת כמות מירין משובח 500 מ"ל מק"ט-1864 ברקוד 7290012911262 מידע נוסף ובחירת כמות שמן שומשום 150 מ"ל מק"ט-1743 ברקוד 7290012911804 מידע נוסף ובחירת כמות רוטב סויה בסגנון יפני 300 מ"ל מק"ט-1790 ברקוד 7290011996178 אופן ההכנה חורצים את הדג לאורכו ולרוחבו בצד שאינו מכוסה בעור.מערבבים את הקמח, המלח והפלפל ומצפים את הדג.מחממים את השמן במחבת, ומטגנים את השום, הבצל, הג'ינג'ר והצ'ילי.מוסיפים למחבת את השעועית השחורה ומטגנים כדקה.מוסיפים את הנוזלים ומבשלים דקה.מטגנים את הדגים בשמן עמוק כחמש דקות, ומסננים.מניחים את הדגים על צלחת, יוצקים עליהם את הרוטב ומפזרים בצל ירוק. ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל סרטון הדרכה להכנת דג מטוגן ברוטב סויה, ג׳ינג׳ר, צ׳ילי וליים דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפוFacebookTwitterLinkedInאימייל « הקודםהבא »