קוביות דג מטוגן וסלט שיטאקה מתכון של טום אביב מצרכים לקוביות דג מטוגן וסלט שיטאקה המצרכים לדג2 יחידות פילה דג הייק ללא עור – חתוך לקוביות½ כוס קמח טמפורה Taste of Asia3 ביצים טרופות עם ½ כפית מלח1 כוס פנקו – פירורי לחם בסגנון יפני Taste of Asiaשמן קנולה לטיגוןהמצרכים לסלט6 פטריות שיטאקה Taste of Asia2 מלפפונים חתוכים לרצועות2 גזרים חתוכים לרצועות4 צנוניות חתוכות לשמיניותד המצרכים לרוטב 2 כפות רוטב סויה Taste of Asia1 כף מירין Taste of Asia1 כף דבש1 כף חרדל1 כפית רוטב צ'ילי מתוק Taste of Asia1 כף טריאקי Taste of Asia1 כפית פלפל שחור½ כפית מלח3 כפות שמן זית מוצרים של Taste of Asia להכנת קוביות דג מטוגן וסלט שיטאקה מוצרים של Taste of Asia להכנת המנה מידע נוסף ובחירת כמות רוטב סויה ללא גלוטן 150 מ"ל מק"ט-1012 ברקוד 7290014785984 מידע נוסף ובחירת כמות טמפורה 500 גרם מק"ט-1923 ברקוד 7290011996758 מידע נוסף ובחירת כמות מירין משובח 250 מ"ל מק"ט-1865 ברקוד 7290014785069 מידע נוסף ובחירת כמות פטריות שיטאקה 85 גרם מק"ט-1796 ברקוד 7290012911675 מידע נוסף ובחירת כמות פנקו – פירורי לחם יפניים 200 גרם מק"ט-1296 ברקוד 7290011996789 מידע נוסף ובחירת כמות רוטב טריאקי 300 מ"ל מק"ט-1374 ברקוד 7290011996888 אופן ההכנה אופן הכנת הדג והסלטמשרים את פטריות השיטאקה במים רותחים, מסננים (זורקים את הגזעים) ופורסים.מערבבים יחד את מרכיבי הסלט. מאחדים את כל מרכיבי הרוטב בעזרת מטרפה ומוזגים על הסלט.טובלים את הדג בקמח או בטמפורה, מעבירים לבלילת הביצים ומצפים בפירורי הפנקו.מטגנים כ-3 דקות, עד להזהבה, ומגישים את קוביות הדג על הסלט. ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל סרטון הדרכה להכנת מתכון קוביות דג מטוגן וסלט שיטאקה דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפוFacebookTwitterLinkedInאימייל « הקודםהבא »