אגסים מאודים בדבש, מירין וג'ינג'ר מתכון של ישראל אהרוני מצרכים לאגסים מאודים בדבש, מירין וג'ינג'ר 6 אגסים גדולים ויפים, קלופים2 כפות דבש1 כף ג'ינג'ר קצוץ4 כפות ברנדי6 כפות מירין Taste of Asiaמיץ משני פירות ליים מוצרים של Taste of Asia להכנת אגסים מאודים בדבש, מירין וג'ינג'ר מוצרים של Taste of Asia להכנת המנה מידע נוסף ובחירת כמות סטימר במבוק משובח "10 מק"ט-1815 ברקוד 7290011996291 מידע נוסף ובחירת כמות מירין משובח 500 מ"ל מק"ט-1864 ברקוד 7290012911262 אופן ההכנה חותכים מעט מהחלק התחתון של האגסים, כדי שיעמדו ביציבות בתוך הסטימר שבו מאדים אותם.חותכים את הרבע העליון של כל אגס (לשמור להמשך את החלקים שהוסרו) וחופרים גומה בחלק הגדול בעזרת כפית פריזאית.מערבבים את הדבש, הג'ינג'ר, מיץ הליים, הברנדי והמירין, ויוצקים את התערובת אל תוך הגומה.מכסים את האגסים הממולאים בחלקם העליון שהוסר קודם לכן, מוזגים עליהם את יתרת הרוטב ומבשלים על אדים כעשרים דקות. ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל סרטון הדרכה להכנת אגסים מאודים בדבש, מירין וג'ינג'ר דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפוFacebookTwitterLinkedInאימייל « הקודםהבא »