מתכון נתחי עוף בקארי ירוק ואפונה סינית מצרכים לנתחי עוף בקארי ירוק ואפונה סינית חזה עוף שלם חתוך לקוביות גדולות1 כף שמן לטיגון½ כף קארי ירוק Taste of Asia1 כפית ג'ינג'ר מגורר2 כפות שום כתוש3 עלי קפיר ליים2 גבעולי למון גראס טרי (החלק הלבן) קצוצים דק1 פחית חלב קוקוס או קרם קוקוס Taste of Asia 1 כפית שמן שומשום Taste of Asiaמלח ופלפל שחור2-1 כפות סוכר חום (רצוי סוכר דקלים)מיץ סחוט מחצי לימון300 גרם אפונה סינית רחבה פרוסה דק באלכסון1 כוס כוסברה קצוצה ו-1 כוס בזיליקום קצוץ לעיטור המנהאורז יסמין מוצרים של Taste of Asia להכנת נתחי עוף בקארי ירוק ואפונה סינית מוצרים של Taste of Asia להכנת המנה מידע נוסף ובחירת כמות שמן שומשום 150 מ"ל מק"ט-1743 ברקוד 7290012911804 מידע נוסף ובחירת כמות מחית קארי ירוק 400 גרם מק"ט-1938 ברקוד 7290012911415 מידע נוסף ובחירת כמות קרם קוקוס ללא חומר משמר 400 מ"ל מק"ט-1069 ברקוד 7290014785076 אופן ההכנה מחממים בווק או בסיר, ומוסיפים מעט שמן. מוסיפים את הקארי הירוק ומערבבים מעט לפתיחת הטעמים.מוסיפים את הג'ינג'ר, השום, עלי הכפיר ליים, הלמון גראס וחלב הקוקוס, מרתיחים ומנמיכים את הלהבה.מוסיפים את שמן השומשום, המלח והפלפל, הסוכר, מיץ הלימון והאפונה הסינית וממשיכים לבשל כמה דקות תוך כדי ערבוב.צורבים את העוף במחבת, מוסיפים לווק ומבשלים כ-30 דקות.מפזרים מעל את הכוסברה והבזילקום ומגישים עם אורז מאודה. ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל סרטון הדרכה להכנת נתחי עוף בקארי ירוק ואפונה סינית דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפוFacebookTwitterLinkedInאימייל « הקודםהבא »