מצרכים לחזה מולרד ברוטב הויסין על טורטייה
- 1 חזה מולרד או חזה עוף שלם
- 1 תפוז חתוך לקוביות
- 3 מקלות קינמון
- 1 כף ג'ינג'ר קצוץ גס
- 3 שיני שום
- 4 טורטיות קרוצות לעיגולים בקוטר 10 ס"מ
לתיבול
- 2-1 כוכבי אניס
- 1 כפית זרעי פלפל שחור
- 2 יחידות ציפורן
- 1 מקל קינמון
ניתן להחליף כל מרכיבי התיבול בתערובת חמשת התבלינים, טחונה ומוכנה לשימוש.
לרוטב
- ½ כוס רוטב הויסין Taste of Asia
- 2 כפות רוטב סויה סמפיו
- ½ כפית מתערובת התבלינים
להגשה
- 2 מלפפונים ללא הגרעינים חתוכים לרצועות דקות
- 3 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק באלכסון
מוצרים של Taste of Asia
להכנת חזה מולרד ברוטב הויסין על טורטייה
מוצרים של Taste of Asia
להכנת המנה
אופן ההכנה
- טוחנים מרכיבי התיבול מלבד מקלות הקינמון.
- מתבלים את חזה המולרד או העוף במעט מלח ובתערובת התבלינים (משאירים ½ כפית מתערובת להכנת הרוטב). רצוי להשהות במשך יום מתובל במקרר.
- מחממים תנור ל- °200 ומניחים בתבנית אפייה את חזה המולרד עם התפוז, מקלות הקינמון, הג'ינג'ר והשום. אופים כ-20 דקות או עד שהחזה מוכן.
- מחממים את הרוטב. פורסים את הנתחים לפרוסות דקות ומניחים רצועות מולארד על כל עיגול טורטייה.
- מוזגים על כל יחידה את הרוטב המחומם ומעטרים במלפפון ובצל ירוק.