מתכון פאד-תאי מצרכים לפאד-תאי 200-150 גרם אטריות אורז ברוחב 5-3 מ"מ Taste of Asia1 ביצה½ כפית שום כתוש¼ כפית ג'ינג'ר¼ כפית פלפל צ'ילי אדום חריף2 כפות רוטב פאד-תאי Taste of Asia 2 כפות רוטב סויה Taste of Asia1 כוס נבטים½ כוס בצל ירוק פרוס דק1 בצל סגול פרוס דקלהגשה1 מלפפון1 לימוןבוטנים כתושים מוצרים של Taste of Asia להכנת פאד-תאי מוצרים של Taste of Asia להכנת המנה מידע נוסף ובחירת כמות אטריות אורז 5 מ"מ 400 גרם מק"ט-1214 ברקוד 7290011996529 מידע נוסף ובחירת כמות אטריות אורז 3 מ"מ 400 גרם מק"ט-1212 ברקוד 7290011996512 מידע נוסף ובחירת כמות רוטב פד-תאי 300 מ"ל מק"ט-1380 ברקוד 7290011996604 מידע נוסף ובחירת כמות רוטב סויה בסגנון יפני 300 מ"ל מק"ט-1790 ברקוד 7290011996178 אופן ההכנה משרים את האטריות 3-2 דקות במים חמים.מחממים ווק לחום גבוה ומוסיפים שמן. שוברים ביצה לווק ומטגנים מעט.מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והצ'ילי ומערבבים.מוסיפים את האטריות ומקפיצים כ-2 דקות.מוסיפים את רוטב הפד-תאי ורוטב הסויה ולאחר מכן את הבצל הסגול וממשיכים להקפיץ כדקה.מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים מקפיצים לערבוב ומגישים עם פרוסות מלפפון, פלחי לימון ובוטנים כתושים. ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל סרטון הדרכה להכנת פאד-תאי דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפוFacebookTwitterLinkedInאימייל « הקודםהבא »