
מצרכים לפניני טפיוקה גדולות עם קרם קוקוס ופירות
- 2 כוסות פניני טפיוקה גדולות
- 400 מ"ל קרם קוקוס
- ¾ כוס סוכר
- ½ כפית תמצית וניל
- פירות טריים, לפי הטעם, פרוסים לפרוסות קטנות:
מלון, אננס, ענבים, בננה, תותים.
מוצרים של Taste of Asia
להכנת פניני טפיוקה גדולות עם קרם קוקוס ופירות
מוצרים של Taste of Asia
להכנת המנה
אופן ההכנה
הכנת פניני טפיוקה גדולות שונה, ומצריכה תהליך בישול יותר ארוך מזו של גרגרי הטפיוקה הקטנים.
- מרתיחים 4 ליטר מים בסיר, מוסיפים את פניני הטפיוקה לסיר. מרתיחים במשך 20-15 דקות, ומערבבים מדי פעם.
- מכבים את האש, מרוקנים חצי מכמות הנוזלים ומכסים את הסיר. משרים את פניני הטפיוקה בשארית המים במקרר למשך 10 שעות לפחות, ורצוי להשרות למשך לילה.
- מרתיחים שוב את הטפיוקה במים, מנמיכים את האש, ומשאירים על להבה נמוכה למשך 10 דקות. בשלב זה פניני הטפיוקה הופכות לשקופות לחלוטין. מסירים מהאש, מסננים ושוטפים הטפיוקה במים קרים.
- מחזירים את הטפיוקה המסוננת לסיר, מוסיפים את קרם הקוקוס, הסוכר ותמצית הווניל ומחממים עד להמסת הסוכר. מעבירים לקעריות הגשה ומצננים במקרר.
- לאחר שהמנות התקררו מוסיפים את הפירות ומגישים.
תמונות משלבי ההכנה של פניני טפיוקה גדולות עם קרם קוקוס ופירות





