סלט שבבי אורז עם מנגו ומי קוקוס מצרכים לסלט שבבי אורז עם מנגו ומי קוקוס המצרכים לסלט1 חבילת שבבי אורז Taste of Asia10 רצועות קנפיו Taste of Asia5 פטריות שמפניון3 גבעולי בצל ירוק1 מנגו או 2 נקטרינות או פרי עונתי אחר1 כף שמן קנולה המצרכים לרוטב5 כפות סויה סמפיו2 כפות מירין Taste of Asia1 כפית שמן שומשום Taste of Asia⅓ כוס משקה מי קוקוס UFC מוצרים של Taste of Asia להכנת סלט שבבי אורז עם מנגו ומי קוקוס מוצרים של Taste of Asia להכנת המנה מידע נוסף ובחירת כמות רוטב סויה סמפיו 501S ללא חומר משמר 500 מ"ל מק"ט-1964 ברקוד 8801005152235 מידע נוסף ובחירת כמות שמן שומשום 150 מ"ל מק"ט-1743 ברקוד 7290012911804 מידע נוסף ובחירת כמות מירין משובח 250 מ"ל מק"ט-1865 ברקוד 7290014785069 מידע נוסף ובחירת כמות שבבי אורז 227 גרם מק"ט-1216 ברקוד 7290012911934 מידע נוסף ובחירת כמות קנפיו – רצועות דלעת כבושה 100 גרם מק"ט-1971 ברקוד 7290012911583 מידע נוסף ובחירת כמות משקה מי קוקוס 1 ליטר UFC מק"ט-1092 ברקוד 8850025000026 אופן ההכנה מבשלים את שבבי האורז במים רותחים למשך כ-4 דקות, מסננים ומערבבים עם כף שמן קנולה, כדי ששבבי האורז לא יידבקו. חותכים את המנגו ואת הפטריות לפרוסות דקות, פורסים את הבצל הירוק – לטבעות, ומערבבים עם שבבי האורז.מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, ומאחדים עם הסלט. ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפוFacebookTwitterLinkedInאימייל « הקודםהבא »