מצרכים לסלט שבבי אורז עם מנגו ומי קוקוס
המצרכים לסלט
- 1 חבילת שבבי אורז Taste of Asia
- 10 רצועות קנפיו Taste of Asia
- 5 פטריות שמפניון
- 3 גבעולי בצל ירוק
- 1 מנגו או 2 נקטרינות או פרי עונתי אחר
- 1 כף שמן קנולה
המצרכים לרוטב
- 5 כפות סויה סמפיו
- 2 כפות מירין Taste of Asia
- 1 כפית שמן שומשום Taste of Asia
- ⅓ כוס משקה מי קוקוס UFC
מוצרים של Taste of Asia
להכנת סלט שבבי אורז עם מנגו ומי קוקוס
מוצרים של Taste of Asia
להכנת המנה
אופן ההכנה
- מבשלים את שבבי האורז במים רותחים למשך כ-4 דקות, מסננים ומערבבים עם כף שמן קנולה, כדי ששבבי האורז לא יידבקו.
- חותכים את המנגו ואת הפטריות לפרוסות דקות, פורסים את הבצל הירוק – לטבעות, ומערבבים עם שבבי האורז.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, ומאחדים עם הסלט.