מתכון רצועות סינטה בקארי אדום מצרכים לרצועות סינטה בקארי אדום 300-200 גרם נתחי סינטה פרוסים לרצועות דקות½ כפית מלחפלפל שחורלעיטור המנה1 כוס כוסברה קצוצה1 כוס עלי בזיליקוםלהגשהאורז יסמיןלרוטב1 כפית ג'ינג'ר מגורר2 כפות שום כתוש כ-½ כף קארי אדום Taste of Asia(תלוי במידת החריפות הרצויה)1 פחית חלב קוקוס או קרם קוקוס Taste of Asia400-300 גרם דלעת חתוכה לקוביות2 גבעולי למון גראס טריים (החלק הלבן) קצוצים דק3 עלי קפיר ליים1 כפית שמן שומשום Taste of Asia1 כף רוטב סויה סמפיו1 כף סוכר דקלים או סוכר חוםמיץ מחצי לימון מוצרים של Taste of Asia להכנת רצועות סינטה בקארי אדום מוצרים של Taste of Asia להכנת המנה מידע נוסף ובחירת כמות שמן שומשום 150 מ"ל מק"ט-1743 ברקוד 7290012911804 מידע נוסף ובחירת כמות מחית קארי אדום 400 גרם מק"ט-1940 ברקוד 7290012911422 מידע נוסף ובחירת כמות קרם קוקוס 400 מ"ל מק"ט-1066 ברקוד 7290012911477 מידע נוסף ובחירת כמות רוטב סויה סמפיו 501S ללא חומר משמר 500 מ"ל מק"ט-1964 ברקוד 8801005152235 אופן ההכנה מחממים מעט שמן לטיגון בסיר או בווק. מוסיפים את הג'ינג'ר, השום והקארי האדום, ומבשלים כמה דקות על להבה בינונית לפתיחת הטעמים.מוסיפים את חלב הקוקוס והדלעת ומרתיחים.מוסיפים את הלמון-גראס, עלי הכפיר ליים, שמן השומשום ורוטב הסויה, הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים כ-30 דקות על להבה בינונית.מתבלים את רצועות הסינטה במלח ופלפל וצורבים במחבת. מערבבים את רצועות הסינטה עם הרוטב ומסירים מהאש.מפזרים מעל המנה את הכוסברה והבזיליקום הטרי ומגישים עם אורז מאודה. ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל סרטון הדרכה להכנת רצועות סינטה בקארי אדום דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפוFacebookTwitterLinkedInאימייל « הקודםהבא »