מצרכים לרצועות סינטה בקארי אדום
- 300-200 גרם נתחי סינטה פרוסים לרצועות דקות
 - ½ כפית מלח
 - פלפל שחור
 
לעיטור המנה
- 1 כוס כוסברה קצוצה
 - 1 כוס עלי בזיליקום
 
להגשה
- אורז יסמין
 
לרוטב
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
 - 2 כפות שום כתוש
 
- כ-½ כף קארי אדום Taste of Asia(תלוי במידת החריפות הרצויה)
 - 1 פחית חלב קוקוס או קרם קוקוס Taste of Asia
 - 400-300 גרם דלעת חתוכה לקוביות
 - 2 גבעולי למון גראס טריים (החלק הלבן) קצוצים דק
 - 3 עלי קפיר ליים
 - 1 כפית שמן שומשום Taste of Asia
 - 1 כף רוטב סויה סמפיו
 - 1 כף סוכר דקלים או סוכר חום
 - מיץ מחצי לימון
 
מוצרים של Taste of Asia 
להכנת רצועות סינטה בקארי אדום
				מוצרים של Taste of Asia 
להכנת המנה
				אופן ההכנה
- מחממים מעט שמן לטיגון בסיר או בווק. מוסיפים את הג'ינג'ר, השום והקארי האדום, ומבשלים כמה דקות על להבה בינונית לפתיחת הטעמים.
 - מוסיפים את חלב הקוקוס והדלעת ומרתיחים.
 - מוסיפים את הלמון-גראס, עלי הכפיר ליים, שמן השומשום ורוטב הסויה, הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים כ-30 דקות על להבה בינונית.
 - מתבלים את רצועות הסינטה במלח ופלפל וצורבים במחבת. מערבבים את רצועות הסינטה עם הרוטב ומסירים מהאש.
 - מפזרים מעל המנה את הכוסברה והבזיליקום הטרי ומגישים עם אורז מאודה.
 





