מצרכים לנתחי עוף בקארי ירוק ואפונה סינית
- חזה עוף שלם חתוך לקוביות גדולות
 - 1 כף שמן לטיגון
 - ½ כף קארי ירוק Taste of Asia
 - 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
 - 2 כפות שום כתוש
 - 3 עלי קפיר ליים
 - 2 גבעולי למון גראס טרי (החלק הלבן) קצוצים דק
 - 1 פחית חלב קוקוס או קרם קוקוס Taste of Asia
 
- 1 כפית שמן שומשום Taste of Asia
 - מלח ופלפל שחור
 - 2-1 כפות סוכר חום (רצוי סוכר דקלים)
 - מיץ סחוט מחצי לימון
 - 300 גרם אפונה סינית רחבה פרוסה דק באלכסון
 - 1 כוס כוסברה קצוצה ו-1 כוס בזיליקום קצוץ לעיטור המנה
 - אורז יסמין
 
מוצרים של Taste of Asia 
להכנת נתחי עוף בקארי ירוק ואפונה סינית
				מוצרים של Taste of Asia 
להכנת המנה
				אופן ההכנה
- מחממים בווק או בסיר, ומוסיפים מעט שמן. מוסיפים את הקארי הירוק ומערבבים מעט לפתיחת הטעמים.
 - מוסיפים את הג'ינג'ר, השום, עלי הכפיר ליים, הלמון גראס וחלב הקוקוס, מרתיחים ומנמיכים את הלהבה.
 - מוסיפים את שמן השומשום, המלח והפלפל, הסוכר, מיץ הלימון והאפונה הסינית וממשיכים לבשל כמה דקות תוך כדי ערבוב.
 - צורבים את העוף במחבת, מוסיפים לווק ומבשלים כ-30 דקות.
 - מפזרים מעל את הכוסברה והבזילקום ומגישים עם אורז מאודה.
 




