מצרכים לנתחי עוף בקארי ירוק ואפונה סינית
- חזה עוף שלם חתוך לקוביות גדולות
- 1 כף שמן לטיגון
- ½ כף קארי ירוק Taste of Asia
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
- 2 כפות שום כתוש
- 3 עלי קפיר ליים
- 2 גבעולי למון גראס טרי (החלק הלבן) קצוצים דק
- 1 פחית חלב קוקוס או קרם קוקוס Taste of Asia
- 1 כפית שמן שומשום Taste of Asia
- מלח ופלפל שחור
- 2-1 כפות סוכר חום (רצוי סוכר דקלים)
- מיץ סחוט מחצי לימון
- 300 גרם אפונה סינית רחבה פרוסה דק באלכסון
- 1 כוס כוסברה קצוצה ו-1 כוס בזיליקום קצוץ לעיטור המנה
- אורז יסמין
מוצרים של Taste of Asia
להכנת נתחי עוף בקארי ירוק ואפונה סינית
מוצרים של Taste of Asia
להכנת המנה
אופן ההכנה
- מחממים בווק או בסיר, ומוסיפים מעט שמן. מוסיפים את הקארי הירוק ומערבבים מעט לפתיחת הטעמים.
- מוסיפים את הג'ינג'ר, השום, עלי הכפיר ליים, הלמון גראס וחלב הקוקוס, מרתיחים ומנמיכים את הלהבה.
- מוסיפים את שמן השומשום, המלח והפלפל, הסוכר, מיץ הלימון והאפונה הסינית וממשיכים לבשל כמה דקות תוך כדי ערבוב.
- צורבים את העוף במחבת, מוסיפים לווק ומבשלים כ-30 דקות.
- מפזרים מעל את הכוסברה והבזילקום ומגישים עם אורז מאודה.