מצרכים לחזה עוף בציפוי פנקו על אטריות מוקפצות
המצרכים לטיגון חזה העוף
- 1 שקית פנקו (פירורי לחם יפניים) 200 גרם Taste of Asia
 - חזה עוף שלם
 - 2 ביצים
 - 1 כוס טמפורה (תערובת קמחים יפנית) Taste of Asia
 - מלח ופלפל שחור
 - ½ כוס פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
 
המצרכים לרוטב מיונז פיקנטי
- 1 כף מיונז
 - 1 כפית רוטב צ'ילי חריף Taste of Asia
 - ¼ כפית שמן שומשום Taste of Asia
 
המצרכים לאטריות המוקפצות
- 150 גרם אטריות ירקות או אטריות אורז Taste of Asia
 - ½ כפית שום כתוש
 - ¼ כפית ג'ינג'ר כתוש
 - 1 כוס פטריות שמפיניון
 - 1 כפית סוכר
 - 1 כפית שמן שומשום Taste of Asia
 - 3 כפות רוטב סויה סמפיו
 - 1 כף רוטב צ'ילי מתוק Taste of Asia
 - ½ כף רוטב צ'ילי חריף (לא חובה) Taste of Asia
 - מלח ופלפל שחור
 - 1 כוס בצל ירוק פרוס דק
 - 1 כוס נבטים
 
מוצרים של Taste of Asia 
להכנת חזה עוף בציפוי פנקו על אטריות מוקפצות
				מוצרים של Taste of Asia 
להכנת המנה
				אופן ההכנה
אופן הכנת חזה העוף
- טורפים את הביצים עם המלח, הפלפל והפטרוזיליה.
 - טובלים את חזה העוף בקמח או בטמפורה, מעבירים לבלילת הביצים ומצפים בפירורי הפנקו.
 - מטגנים בשמן עמוק. מומלץ להכניס לאחר הטיגון לתנור בחום 200° למשך כ-4-3 דקות.
 
אופן הכנת האטריות
- מבשלים מראש את האטריות בישול חלקי, כך שלא יתרככו לחלוטין. מצננים במים קרים ומסננים (לאטריות יש להוסיף מעט שמן לאחר הסינון כדי למנוע הדבקות).
 - מחממים ווק לחום גבוה ומוסיפים שמן. מטגנים את השום, הג'ינג'ר והפטריות.
 - מוסיפים את האטריות לווק ומקפיצים. מוסיפים את הסוכר, שמן השומשום, הסויה, הצ'ילי המתוק והחריף, המלח והפלפל ומערבבים.
 - מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים, מקפיצים ומעבירים לקערת הגשה.
 - פורסים את חזה העוף המטוגן לרצועות באלכסון ומניחים כמניפה על האטריות.
 - מערבבים את רכיבי המיונז הפיקנטי ומגישים את המנה עם רוטב המיונז הפיקנטי וצ'ילי מתוק.
 








