Taste of Asia
  • ראשי
  • קטלוג
    • להדפסה – קטלוג מוצרים
  • הכינו רשימה
    • מוצרי בישול אסיאתיים כשרים
      • רטבים אסיאתיים כשרים
      • נודלס ואורז אסיאתיים כשרים
      • מוצרים אסיאתיים כשרים לסושי
      • תבלינים וממרחים אסיאתיים כשרים
      • אצות טופו ופטריות אסיאתיים כשרים
      • מוצרים אסיאתיים כשרים ללא גלוטן
      • חטיפים וקינוחים אסיאתיים כשרים
      • משקאות אסיאתיים כשרים
    • מוצרים אסיאתיים באריזות מוסדיות
    • כלי בישול והגשה אסיאתיים
    • מוצרים קוריאנים ופיליפינים
    • המוצרים שלי
  • נקודות מכירה
  • מתכונים
  • אודות ToA
  • שירות לקוחות
  • English
  • English
  • ראשי
  • קטלוג המוצרים
  • הכינו רשימה להזמנה
  • המוצרים שלי
  • נקודות מכירה
  • מתכונים
  • אודות Taste of Asia
  • שירות לקוחות
Taste of Asia
  • ראשי
  • קטלוג
    • להדפסה – קטלוג מוצרים
  • הכינו רשימה
    • מוצרי בישול אסיאתיים כשרים
      • רטבים אסיאתיים כשרים
      • נודלס ואורז אסיאתיים כשרים
      • מוצרים אסיאתיים כשרים לסושי
      • תבלינים וממרחים אסיאתיים כשרים
      • אצות טופו ופטריות אסיאתיים כשרים
      • מוצרים אסיאתיים כשרים ללא גלוטן
      • חטיפים וקינוחים אסיאתיים כשרים
      • משקאות אסיאתיים כשרים
    • מוצרים אסיאתיים באריזות מוסדיות
    • כלי בישול והגשה אסיאתיים
    • מוצרים קוריאנים ופיליפינים
    • המוצרים שלי
  • נקודות מכירה
  • מתכונים
  • אודות ToA
  • שירות לקוחות
  • English
  • English
  • ראשי
  • קטלוג המוצרים
  • הכינו רשימה להזמנה
  • המוצרים שלי
  • נקודות מכירה
  • מתכונים
  • אודות Taste of Asia
  • שירות לקוחות
מתכון חזה עוף בציפוי פנקו על אטריות מוקפצות

מתכון חזה עוף בציפוי פנקו על אטריות מוקפצות

מתכון חזה עוף בציפוי פנקו על אטריות מוקפצות

מצרכים לחזה עוף בציפוי פנקו על אטריות מוקפצות

המצרכים לטיגון חזה העוף

  • 1 שקית פנקו (פירורי לחם יפניים) 200 גרם Taste of Asia
  • חזה עוף שלם
  • 2 ביצים
  • 1 כוס טמפורה (תערובת קמחים יפנית) Taste of Asia
  • מלח ופלפל שחור
  • ½ כוס פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)

המצרכים לרוטב מיונז פיקנטי

  • 1 כף מיונז
  • 1 כפית רוטב צ'ילי חריף Taste of Asia
  • ¼ כפית שמן שומשום Taste of Asia

המצרכים לאטריות המוקפצות

  • 150 גרם אטריות ירקות או אטריות אורז Taste of Asia
  • ½ כפית שום כתוש
  • ¼ כפית ג'ינג'ר כתוש
  • 1 כוס פטריות שמפיניון
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית שמן שומשום Taste of Asia
  • 3 כפות רוטב סויה סמפיו
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק Taste of Asia
  • ½ כף רוטב צ'ילי חריף (לא חובה) Taste of Asia
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כוס בצל ירוק פרוס דק
  • 1 כוס נבטים

מוצרים של Taste of Asia
להכנת חזה עוף בציפוי פנקו על אטריות מוקפצות

מוצרים של Taste of Asia
להכנת המנה

  • טמפורה 500 גרם
    מידע נוסף ובחירת כמות למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר

    טמפורה 500 גרם מק"ט-1923 ברקוד 7290011996758

  • רוטב צ'ילי חריף 700 מ"ל
    מידע נוסף ובחירת כמות למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר

    רוטב צ'ילי חריף 700 מ"ל מק"ט-1383 ברקוד 7290011996086

  • פנקו - פירורי לחם יפניים 200 גרם
    מידע נוסף ובחירת כמות למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר

    פנקו – פירורי לחם יפניים 200 גרם מק"ט-1296 ברקוד 7290011996789

  • אטריות אורז ללא גלוטן 3 מ"מ 400 גרם
    מידע נוסף ובחירת כמות למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר

    אטריות אורז 3 מ"מ 400 גרם מק"ט-1212 ברקוד 7290011996512

  • שמן שומשום 150 מ"ל
    מידע נוסף ובחירת כמות למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר

    שמן שומשום 150 מ"ל מק"ט-1743 ברקוד 7290012911804

  • רוטב צ'ילי מתוק 300 מ"ל
    מידע נוסף ובחירת כמות למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר

    רוטב צ'ילי מתוק 300 מ"ל מק"ט-1385 ברקוד 7290011996093

  • אטריות תרד 454 גרם
    מידע נוסף ובחירת כמות למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר

    אטריות תרד 454 גרם מק"ט-1754 ברקוד 7290011996017

אופן ההכנה

אופן הכנת חזה העוף

  1. טורפים את הביצים עם המלח, הפלפל והפטרוזיליה.
  2. טובלים את חזה העוף בקמח או בטמפורה, מעבירים לבלילת הביצים ומצפים בפירורי הפנקו.
  3. מטגנים בשמן עמוק. מומלץ להכניס לאחר הטיגון לתנור בחום 200° למשך כ-4-3 דקות.

אופן הכנת האטריות

  1. מבשלים מראש את האטריות בישול חלקי, כך שלא יתרככו לחלוטין. מצננים במים קרים ומסננים (לאטריות יש להוסיף מעט שמן לאחר הסינון כדי למנוע הדבקות).
  2. מחממים ווק לחום גבוה ומוסיפים שמן. מטגנים את השום, הג'ינג'ר והפטריות.
  3. מוסיפים את האטריות לווק ומקפיצים. מוסיפים את הסוכר, שמן השומשום, הסויה, הצ'ילי המתוק והחריף, המלח והפלפל ומערבבים.
  4. מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים, מקפיצים ומעבירים לקערת הגשה.
  5. פורסים את חזה העוף המטוגן לרצועות באלכסון ומניחים כמניפה על האטריות.
  6. מערבבים את רכיבי המיונז הפיקנטי ומגישים את המנה עם רוטב המיונז הפיקנטי וצ'ילי מתוק.

ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל

Print Friendly, PDF & Email

סרטון הדרכה להכנת חזה עוף בפנקו על אטריות מוקפצות

דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפו
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • אימייל
« הקודם
הבא »
חיפוש מוצרים ומתכונים
קטגוריות המוצרים
מתכונים נוספים
מתכון אטריות אודון עם סטייק ופטריות

מתכון אטריות אודון עם סטייק ופטריות

סלמון מאודה עם נודלס ואצות קריספיות

סלמון מאודה עם נודלס ואצות קריספיות

אורז קריספי עם סטייק טונה

אורז קריספי עם סטייק טונה

קוביות דג מטוגן וסלט שיטאקה

קוביות דג מטוגן וסלט שיטאקה

אגסים מאודים בדבש, מירין וג'ינג'ר

אגסים מאודים בדבש, מירין וג'ינג'ר

דג מטוגן ברוטב סויה,<br> ג׳ינג׳ר, צ׳ילי וליים

דג מטוגן ברוטב סויה,
ג׳ינג׳ר, צ׳ילי וליים

כיסונים מאודים<br> עם סלט אבוקדו ופומלה

כיסונים מאודים
עם סלט אבוקדו ופומלה

אטריות אורז עם בשר טחון וברוקולי

אטריות אורז עם בשר טחון וברוקולי

מתכון ממרח טופו וטונה

מתכון ממרח טופו וטונה

מתכון סושי

מתכון סושי

איפה קונים את המוצרים?

לרשימת החנויות

איפה קונים ראמן חריף?

לקוחות עסקיים – להזמנות מהסוכנים/מהמשרד.

צרו קשר

בטלפון: 1-599-500-960

במייל: info@toa.co.il

לעסקים: מנהל מכירות – בן מזרחי
054-8608605

חיפוש לפי שם מוצר / מק"ט / ברקוד
© כל הזכויות שמורות ל-Taste of Asia מוצרי מזון אסיאתיים-Taste of Asia
בניית האתר: מילת מפתח - תקשורת שיווקית אתר מילת מפתח
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס