מצרכים לחזה מולרד ברוטב הויסין על טורטייה
- 1 חזה מולרד או חזה עוף שלם
 - 1 תפוז חתוך לקוביות
 - 3 מקלות קינמון
 - 1 כף ג'ינג'ר קצוץ גס
 - 3 שיני שום
 - 4 טורטיות קרוצות לעיגולים בקוטר 10 ס"מ
 
לתיבול
- 2-1 כוכבי אניס
 - 1 כפית זרעי פלפל שחור
 - 2 יחידות ציפורן
 - 1 מקל קינמון
 
ניתן להחליף כל מרכיבי התיבול בתערובת חמשת התבלינים, טחונה ומוכנה לשימוש.
לרוטב
- ½ כוס רוטב הויסין Taste of Asia
 - 2 כפות רוטב סויה סמפיו
 - ½ כפית מתערובת התבלינים
 
להגשה
- 2 מלפפונים ללא הגרעינים חתוכים לרצועות דקות
 - 3 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק באלכסון
 
מוצרים של Taste of Asia 
להכנת חזה מולרד ברוטב הויסין על טורטייה
				מוצרים של Taste of Asia 
להכנת המנה
				אופן ההכנה
- טוחנים מרכיבי התיבול מלבד מקלות הקינמון.
 - מתבלים את חזה המולרד או העוף במעט מלח ובתערובת התבלינים (משאירים ½ כפית מתערובת להכנת הרוטב). רצוי להשהות במשך יום מתובל במקרר.
 - מחממים תנור ל- °200 ומניחים בתבנית אפייה את חזה המולרד עם התפוז, מקלות הקינמון, הג'ינג'ר והשום. אופים כ-20 דקות או עד שהחזה מוכן.
 - מחממים את הרוטב. פורסים את הנתחים לפרוסות דקות ומניחים רצועות מולארד על כל עיגול טורטייה.
 - מוזגים על כל יחידה את הרוטב המחומם ומעטרים במלפפון ובצל ירוק.
 



