Taste of Asia
  • ראשי
  • קטלוג
    • להדפסה – קטלוג מוצרים
  • הכינו רשימה
    • מוצרי בישול אסיאתיים כשרים
      • רטבים אסיאתיים כשרים
      • נודלס ואורז אסיאתיים כשרים
      • מוצרים אסיאתיים כשרים לסושי
      • תבלינים וממרחים אסיאתיים כשרים
      • אצות טופו ופטריות אסיאתיים כשרים
      • מוצרים אסיאתיים כשרים ללא גלוטן
      • חטיפים וקינוחים אסיאתיים כשרים
      • משקאות אסיאתיים כשרים
    • מוצרים אסיאתיים באריזות מוסדיות
    • כלי בישול והגשה אסיאתיים
    • מוצרים קוריאנים ופיליפינים
    • המוצרים שלי
  • נקודות מכירה
  • מתכונים
  • אודות ToA
  • שירות לקוחות
  • English
  • English
  • ראשי
  • קטלוג המוצרים
  • הכינו רשימה להזמנה
  • המוצרים שלי
  • נקודות מכירה
  • מתכונים
  • אודות Taste of Asia
  • שירות לקוחות
Taste of Asia
  • ראשי
  • קטלוג
    • להדפסה – קטלוג מוצרים
  • הכינו רשימה
    • מוצרי בישול אסיאתיים כשרים
      • רטבים אסיאתיים כשרים
      • נודלס ואורז אסיאתיים כשרים
      • מוצרים אסיאתיים כשרים לסושי
      • תבלינים וממרחים אסיאתיים כשרים
      • אצות טופו ופטריות אסיאתיים כשרים
      • מוצרים אסיאתיים כשרים ללא גלוטן
      • חטיפים וקינוחים אסיאתיים כשרים
      • משקאות אסיאתיים כשרים
    • מוצרים אסיאתיים באריזות מוסדיות
    • כלי בישול והגשה אסיאתיים
    • מוצרים קוריאנים ופיליפינים
    • המוצרים שלי
  • נקודות מכירה
  • מתכונים
  • אודות ToA
  • שירות לקוחות
  • English
  • English
  • ראשי
  • קטלוג המוצרים
  • הכינו רשימה להזמנה
  • המוצרים שלי
  • נקודות מכירה
  • מתכונים
  • אודות Taste of Asia
  • שירות לקוחות
מתכון בורקס לייט מדפי אורז

מתכון בורקס לייט מדפי אורז

מנת בורקס לייט מדפי אורז

מצרכים לבורקס לייט מדפי אורז
עם 3 מילויים טעימים

המצרכים לכל הבורקסים

  • 1 חבילת דפי אורז Taste of Asia גדולים
    או 2 חבילות דפי אורז קטנים

לבלילה

  • 1 ביצה
    ½1 כוסות מים פושרים
    מעט מלח

לאפייה

  • תרסיס שמן לאפייה
  • שומשום שחור Taste of Asia
    או שומשום לבן לעיטור הבורקס

למילוי בורקס חצילים ובצל מקורמל

  • 1 חציל בינוני
  • 1 בצל
  • 4 כפות רוטב סויה סמפיו
  • ½2 כפות סילאן
  • ½ כפית לימון

למילוי בורקס בורקס תפ"א ופטריות בקארי

  • 3 תפ"א מבושלים
  • 1 בצל חתוך לרצועות / קוביות
  • 7 פטריות שמפיניון פרוסות
  • 3 כפות מחית קארי הודי
    או 2 כפות אבקת קארי + ½ כפית מלח (ניתן להוסיף לפי הטעם)
  • 5 כפות קרם קוקוס Taste of Asia

למילוי בורקס בטטה ודלעת

  • 1 בטטה גדולה
  • חתיכה קטנה דלעת (קובייה בגודל כ-5 ס"מ)
  • ¼ כפית אגוז מוסקט
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1 גבעול בצל ירוק

מוצרים של Taste of Asia
להכנת בורקס לייט מדפי אורז

מוצרים של Taste of Asia
להכנת המנה

  • דפי אורז עגולים ללא גלוטן 22 ס"מ 300 גרם
    מידע נוסף ובחירת כמות למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר

    דפי אורז עגולים 22 ס"מ 300 גרם מק"ט-1905 ברקוד 7290012911293

  • קרם קוקוס מבצע ללא גלוטן 400 מ"ל
    מידע נוסף ובחירת כמות למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר

    קרם קוקוס 400 מ"ל מק"ט-1066 ברקוד 7290012911477

  • שומשום שחור 100 גרם
    מידע נוסף ובחירת כמות למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר

    שומשום שחור 100 גרם מק"ט-1788 ברקוד-7290011996642

אופן ההכנה

אופן הכנת המילוי  לבורקס חצילים ובצל מקורמל

  1. קולים את החציל בשלמותו בתנור עד שהוא מתרכך ומשחים מבחוץ. נותנים לו להתקרר, מקלפים ושמים את תכולת החציל בקערה (רצוי להיפטר מהגרעינים עד כמה שניתן).

  2. מאדים את הבצל עם מעט מים במחבת, מוסיפים את רוטב הסויה והסילאן, מערבבים עד שהרוטב מסמיך והבצל מקורמל ורך.

  3. מערבבים בקערה את הבצל המקורמל עם החציל ומוסיפים 1/2 כפית לימון או יותר לפי הטעם.


אופן הכנת המילוי  לבורקס תפ"א ופטריות בקארי 

  1. מבשלים את תפוחי האדמה במים עד להתרככות, ומועכים לפירה.

  2. מאדים את הבצל עם מעט מים במחבת. מוסיפים את הקארי ומערבבים לתת לתבלינים "להיפתח".

  3. מוסיפים את הפטריות ומערבבים כדקה נוספת. מוספים את קרם הקוקוס ומערבבים עד שהרוטב מסמיך מעט והבצל מתרכך.

  4. מוסיפים את הבצל והפטריות לפירה, מערבבים וטועמים לבדוק אם צריך לתקן תיבול לפי הטעם.


אופן הכנת המילוי  לבורקס בטטה ודלעת

  1. מקלפים, חותכים ומבשלים את הבטטה והדלעת במים חמים עד להתרככות.

  2. מועכים מעל מסננת צפופה להגרת נוזלים.

  3. מוסיפים את שמן הזית והתבלינים, מערבבים וטועמים לבדוק אם צריך לתקן תיבול לפי הטעם. מוסיפים פרוסות בצל ירוק ומערבבים.


אופן הכנת הבורקס:

  1. מחממים תנור לחום מרבי כ-240 מעלות, ומכינים תבנית עם נייר אפייה. משמנים מעט את התבנית בתרסיס שמן.

  2. מערבבים את מרכיבי הבלילה בקערה או בתבנית גדולה. משרים דף אורז בבלילה עד להתרככות, פותחים אותו מעל הקערה להגרת נוזלים עודפים ומניחים על צלחת. שמים כף מילוי על דף האורז, יוצרים עם הידיים את צורת הבורקס הרצויה ועוטפים את המילוי בדף האורז – עם כיוון השעון. אם נותרים שוליים מדף האורז מכניסים אותם מתחת לבורקס.

  3. מניחים את הבורקסים על נייר האפייה בתבנית. ניתן לרסס מעט שמן על הבורקס ולעטר בשומשום שחור / לבן. אופים בחום מרבי כ-15 דקות עד שהבורקס משחים ונהייה פריך.

    * רצוי להגיש מיד לאחר שמוציאים מהתנור. כשהבורקס מתקרר הוא מאבד את הפריכות. אם מחממים אותו שנית – רצוי לחמם בתנור ולא במיקרו.

    * טיפים להכנת הבלילה באדיבות מירב סהר, מאמנת לתזונה בריאה.

ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל

Print Friendly, PDF & Email

סרטון הדרכה להכנת בורקס לייט מדפי אורז

דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפו
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • אימייל
« הקודם
הבא »
חיפוש מוצרים ומתכונים
קטגוריות המוצרים
מתכונים נוספים
מתכון אטריות אודון עם סטייק ופטריות

מתכון אטריות אודון עם סטייק ופטריות

סלמון מאודה עם נודלס ואצות קריספיות

סלמון מאודה עם נודלס ואצות קריספיות

אורז קריספי עם סטייק טונה

אורז קריספי עם סטייק טונה

קוביות דג מטוגן וסלט שיטאקה

קוביות דג מטוגן וסלט שיטאקה

אגסים מאודים בדבש, מירין וג'ינג'ר

אגסים מאודים בדבש, מירין וג'ינג'ר

דג מטוגן ברוטב סויה,<br> ג׳ינג׳ר, צ׳ילי וליים

דג מטוגן ברוטב סויה,
ג׳ינג׳ר, צ׳ילי וליים

כיסונים מאודים<br> עם סלט אבוקדו ופומלה

כיסונים מאודים
עם סלט אבוקדו ופומלה

אטריות אורז עם בשר טחון וברוקולי

אטריות אורז עם בשר טחון וברוקולי

מתכון ממרח טופו וטונה

מתכון ממרח טופו וטונה

מתכון סושי

מתכון סושי

איפה קונים את המוצרים?

לרשימת החנויות

איפה קונים ראמן חריף?

לקוחות עסקיים – להזמנות מהסוכנים/מהמשרד.

צרו קשר

בטלפון: 1-599-500-960

במייל: info@toa.co.il

לעסקים: מנהל מכירות – בן מזרחי
054-8608605

חיפוש לפי שם מוצר / מק"ט / ברקוד
© כל הזכויות שמורות ל-Taste of Asia מוצרי מזון אסיאתיים-Taste of Asia
בניית האתר: מילת מפתח - תקשורת שיווקית אתר מילת מפתח
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס