מתכון של ישראל אהרוני
															מצרכים לאגסים מאודים בדבש, מירין וג'ינג'ר
- 6 אגסים גדולים ויפים, קלופים
 - 2 כפות דבש
 - 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
 - 4 כפות ברנדי
 - 6 כפות מירין Taste of Asia
 - מיץ משני פירות ליים
 
מוצרים של Taste of Asia 
להכנת אגסים מאודים בדבש, מירין וג'ינג'ר
				מוצרים של Taste of Asia 
להכנת המנה
				אופן ההכנה
- חותכים מעט מהחלק התחתון של האגסים, כדי שיעמדו ביציבות בתוך הסטימר שבו מאדים אותם.
 - חותכים את הרבע העליון של כל אגס (לשמור להמשך את החלקים שהוסרו) וחופרים גומה בחלק הגדול בעזרת כפית פריזאית.
 - מערבבים את הדבש, הג'ינג'ר, מיץ הליים, הברנדי והמירין, ויוצקים את התערובת אל תוך הגומה.
 - מכסים את האגסים הממולאים בחלקם העליון שהוסר קודם לכן, מוזגים עליהם את יתרת הרוטב ומבשלים על אדים כעשרים דקות.
 



