
מצרכים לשיפודי יקיטורי סלמון בצ'ילי מתוק
400-200 גרם פילה סלמון חתוך לקוביות
שיפודי יקיטורי (שיפודים יפניים קטנים)
לרוטב
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק Taste of Asia
3-2 כפות לימונים כבושים וקצוצים
½ כפית ג'ינג'ר מגורר
½ כפית שום כתוש
1 כפית רוטב צ'ילי חריף Taste of Asia
1 כפית שמן שומשום Taste of Asia
2 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק לעיטור המנה
מוצרים של Taste of Asia
להכנת רשיפודי יקיטורי סלמון בצ'ילי מתוק
מוצרים של Taste of Asia
להכנת המנה
אופן ההכנה
- משפדים את קוביות הסלמון על שיפודי היקיטורי.
- מתבלים את הסלמון המשופד במלח ופלפל ומשמנים מעט.
מחממים בסיר את כל מרכיבי הרוטב. - מחממים מחבת, מוסיפים מעט שמן וצורבים את שיפודי הסלמון מכל הצדדים.
- יוצקים את הרוטב מעל השיפודים, מעטרים בבצל ירוק ומגישים (מומלץ להגיש על מצע אורז מאודה או אטריות ביצים).