מתכון עוף ברוטב הויסין, צ'ילי וג'ינג'ר מצרכים לעוף ברוטב הויסין, צ'ילי וג'ינג'ר 1 עופיון (או עוף רגיל) פתוח לצורת פרפרלמרינדה1 כוס רוטב הויסין Taste of Asia½ כוס רוטב צ'ילי מתוק Taste of Asia1 כף רוטב צ'ילי חריף (לא חובה) Taste of Asia3 כפות רוטב סויה Sempio1 כף שמן שומשום Taste of Asia½ כף ג'ינג'ר מגורר4 שיני שום שלמותמלח ופלפל שחורלעיטור המנהבצל ירוק, ג'ינג'ר ופלפל צ'ילי מוצרים של Taste of Asia להכנת עוף ברוטב הויסין, צ'ילי וג'ינג'ר מוצרים של Taste of Asia להכנת המנה מידע נוסף ובחירת כמות רוטב צ'ילי מתוק ללא תוספת סוכר 700 מ"ל מק"ט-1389 ברקוד 7290012911941 מידע נוסף ובחירת כמות רוטב צ'ילי חריף 700 מ"ל מק"ט-1383 ברקוד 7290011996086 מידע נוסף ובחירת כמות רוטב הויסין 240 גרם מק"ט-1411 ברקוד 7290011996550 אופן ההכנה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.משרים את העופיון במרינדה ומשהים כ-30 דקות במקרר.מחממים תנור ל-°180, צולים את העופיון עם המרינדה 45-30 דקות (תלוי בגודל העוף).מגישים בעיטור בצל ירוק, ג'ינג'ר וצ'ילי אדום. ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל סרטון הדרכה להכנת עוף ברוטב הויסין, צ'ילי וג'ינג'ר דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפוFacebookTwitterLinkedInאימייל « הקודםהבא »