מתכון רול סלמון במעטפת אצות נורי וטמפורה מצרכים לרול סלמון 200 גרם פילה סלמון נקי מעצמות ומעור2 דפי אצות נורי גולד/סילבר Taste of Asiaלבלילת הטמפורה2 כוסות טמפורה Taste of Asia¾ כוס מים קרים או בירה קרה1 חלמון ביצהמערבבים את תערובת הטמפורה לבלילה גושית מעט וסמיכה. רוטב להגשה2 כפות רוטב טריאקי Taste of Asia1 כף אבקת וואסבי Taste of Asia מדוללת במעט מיםרוטב מיונז פיקנטי1 כף מיונז1 כפית צ'ילי חריף Taste of Asia¼ כפית שמן שומשום Taste of Asia מוצרים של Taste of Asia להכנת רול סלמון במעטפת נורי וטמפורה מוצרים של Taste of Asia להכנת המנה מידע נוסף ובחירת כמות טמפורה 500 גרם מק"ט-1923 ברקוד 7290011996758 מידע נוסף ובחירת כמות אבקת ווסאבי 70 גרם מק"ט-1792 ברקוד 7290011996802 מידע נוסף ובחירת כמות רוטב צ'ילי חריף 700 מ"ל מק"ט-1383 ברקוד 7290011996086 מידע נוסף ובחירת כמות אצות נורי גולד 10 דפים מק"ט-1787 ברקוד 7290011996123 מידע נוסף ובחירת כמות רוטב טריאקי 300 מ"ל מק"ט-1374 ברקוד 7290011996888 אופן ההכנה מניחים את נתח הדג על אצת הנורי ומגלגלים. מדביקים את הקצוות של האצה בבלילת הטמפורה.טובלים את הרול בקמח טמפורה ולאחר מכן בבלילת הטמפורה.מחממים שמן בסיר או ווק. מטגנים את נתחי הסלמון המצופים ומעבירים לנייר סופג. חותכים את הרול באלכסון ל-3 רצועות.מקשטים את הצלחת בשני הרטבים, מעמידים מעל את הרול, ומגישים עם שני הרטבים לצד הצלחת כמטבל. ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל סרטון הדרכה להכנת רול סלמון בטמפורה דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפוFacebookTwitterLinkedInאימייל הבא »