
מצרכים לחזה עוף בציפוי פנקו על אטריות מוקפצות
המצרכים לטיגון חזה העוף
- 1 שקית פנקו (פירורי לחם יפניים) 200 גרם Taste of Asia
- חזה עוף שלם
- 2 ביצים
- 1 כוס טמפורה (תערובת קמחים יפנית) Taste of Asia
- מלח ופלפל שחור
- ½ כוס פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
המצרכים לרוטב מיונז פיקנטי
- 1 כף מיונז
- 1 כפית רוטב צ'ילי חריף Taste of Asia
- ¼ כפית שמן שומשום Taste of Asia
המצרכים לאטריות המוקפצות
- 150 גרם אטריות ירקות או אטריות אורז Taste of Asia
- ½ כפית שום כתוש
- ¼ כפית ג'ינג'ר כתוש
- 1 כוס פטריות שמפיניון
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית שמן שומשום Taste of Asia
- 3 כפות רוטב סויה סמפיו
- 1 כף רוטב צ'ילי מתוק Taste of Asia
- ½ כף רוטב צ'ילי חריף (לא חובה) Taste of Asia
- מלח ופלפל שחור
- 1 כוס בצל ירוק פרוס דק
- 1 כוס נבטים
מוצרים של Taste of Asia
להכנת חזה עוף בציפוי פנקו על אטריות מוקפצות
מוצרים של Taste of Asia
להכנת המנה
אופן ההכנה
אופן הכנת חזה העוף
- טורפים את הביצים עם המלח, הפלפל והפטרוזיליה.
- טובלים את חזה העוף בקמח או בטמפורה, מעבירים לבלילת הביצים ומצפים בפירורי הפנקו.
- מטגנים בשמן עמוק. מומלץ להכניס לאחר הטיגון לתנור בחום 200° למשך כ-4-3 דקות.
אופן הכנת האטריות
- מבשלים מראש את האטריות בישול חלקי, כך שלא יתרככו לחלוטין. מצננים במים קרים ומסננים (לאטריות יש להוסיף מעט שמן לאחר הסינון כדי למנוע הדבקות).
- מחממים ווק לחום גבוה ומוסיפים שמן. מטגנים את השום, הג'ינג'ר והפטריות.
- מוסיפים את האטריות לווק ומקפיצים. מוסיפים את הסוכר, שמן השומשום, הסויה, הצ'ילי המתוק והחריף, המלח והפלפל ומערבבים.
- מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים, מקפיצים ומעבירים לקערת הגשה.
- פורסים את חזה העוף המטוגן לרצועות באלכסון ומניחים כמניפה על האטריות.
- מערבבים את רכיבי המיונז הפיקנטי ומגישים את המנה עם רוטב המיונז הפיקנטי וצ'ילי מתוק.