אורז קריספי עם סטייק טונה מתכון של טום אביב מצרכים לאורז קריספי עם סטייק טונה המצרכים לדג:2 יחידות סטייק טונה3 כפות שמן זיתהמצרכים לאורז:½1 כוסות אורז לסושי Taste of Asia3 כוסות מיםהמצרכים לתחמיץ האורז – מערבבים יחד:2 כפות רוטב סויה Taste of Asia2 כפות מירין Taste of Asia1 כף חומץ אורז Taste of Asia1 כפית סוכר המצרכים לטופינג:2 כפות ממרח לימון כבוש1 כף אריסה חריפה1 כף סילאן1 כף פפריקה בשמן1 כפית ראס אל חנותלהגשה:½ כוס מקלות בצל ירוק מוצרים של Taste of Asia להכנת אורז קריספי עם סטייק טונה מוצרים של Taste of Asia להכנת המנה מידע נוסף ובחירת כמות רוטב סויה ללא גלוטן 150 מ"ל מק"ט-1012 ברקוד 7290014785984 מידע נוסף ובחירת כמות מירין משובח 250 מ"ל מק"ט-1865 ברקוד 7290014785069 מידע נוסף ובחירת כמות חומץ אורז לסושי 250 מ"ל מק"ט-1744 ברקוד 7290011996185 אופן ההכנה אופן הכנת האורזמבשלים את האורז במים חמים כ-25 דקות בסיר מכוסה במגבת ומכסה. מכבים את האש ומשאירים מכוסה 5 דקות נוספות.מוסיפים את מרכיבי התחמיץ לאורז, מערבבים, משטחים על תבנית ומצננים עד להתייצבות האורז, כ-20 דקות.חותכים לקוביות שיהוו את בסיס המנה.אופן הכנת הדגמחממים שמן זית במחבת, וצולים את דג כ-3 דקות מכל צד.חותכים את הדג לחתיכות גסות.במחבת שבה נצלה הדג – צורבים מעט את קוביות האורז משני הצדדים.הרכבת המנהמניחים בצלחת את קוביות האורז ועליהן את תערובת מרכיבי הטופינג. מוסיפים את הדג החתוך ומעטרים ברצועות בצל ירוק. ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל סרטון הדרכה להכנת אורז קריספי עם סטייק טונה דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפוFacebookTwitterLinkedInאימייל « הקודםהבא »