מניחים סטימר (כלי אידוי) על סיר עם מים רותחים, שמים בסטימר פרוסות לימון, ג'ינג'ר כבוש ואת פרוסות הסלמון. מכסים ומאדים כ-12 דקות. לאחר האידוי מפוררים את הסלמון.
מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב לנודלס, משרים את הנודלס במים חמים עד להתרככות ומסננים. מוזגים עליהן את הרוטב ומערבבים היטב.
חורכים מעט את אצות הנורי בעזרת ברנר (או בהשהיה של 2 דקות בתנור) וחותכים לפיסות קטנות.
הרכבת המנה
מניחים בכלי הגשה עלה חסה, ובתוכו – את הנודלס. מפזרים עליהן את הסלמון המפורר ומעטרים באצות הנורי החרוכות ובתערובת עשבי התיבול. מתבלים את המנה בנקודות משחת ווסאבי.
ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל
סרטון הדרכה להכנת סלמון מאודה עם נודלס ואצות קריספיות