מצרכים לשיפודי יקיטורי עוף ברוטב סאטה
- 300 גרם חזה עוף או פרגית חתוכים לנתחים קטנים
 - שיפודי יקיטורי (שיפודי עץ יפניים קטנים)
 - 1 צנצנת רוטב סאטה Taste of Asia
 - 1 כוס קרם קוקוס Taste of Asia
 - פלפל שחור ומעט מלח
 
להגשה
- אורז יסמין
 - בצל ירוק לעיטור
 
למרינדה
- 1 כף שמן שומשום Taste of Asia
 - 2 כפות מיץ לימון
 - 2 כפות רוטב סויה Taste of Asia
 - ½ כפית פלפל שחור
 - 1 כף רוטב סאטה Taste of Asia
 
מוצרים של Taste of Asia 
להכנת יקיטורי עוף ברוטב סאטה
				מוצרים של Taste of Asia 
להכנת המנה
				אופן ההכנה
- מתבלים את חזה העוף או הפרגית בפלפל ומלח ומשרים אותו במרינדה, משפדים ומשהים במקרר כחצי שעה.
 - צורבים את השיפודים משני הצדדים ומסירים מהאש.
 - מחממים את יתרת רוטב הסאטה עם קרם הקוקוס ויוצקים על השיפודים.
 - מגישים עם אורז מאודה ומעטרים בבצל ירוק.
 





