מצרכים לשיפודי יקיטורי עוף ברוטב סאטה
- 300 גרם חזה עוף או פרגית חתוכים לנתחים קטנים
- שיפודי יקיטורי (שיפודי עץ יפניים קטנים)
- 1 צנצנת רוטב סאטה Taste of Asia
- 1 כוס קרם קוקוס Taste of Asia
- פלפל שחור ומעט מלח
להגשה
- אורז יסמין
- בצל ירוק לעיטור
למרינדה
- 1 כף שמן שומשום Taste of Asia
- 2 כפות מיץ לימון
- 2 כפות רוטב סויה Taste of Asia
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כף רוטב סאטה Taste of Asia
מוצרים של Taste of Asia
להכנת יקיטורי עוף ברוטב סאטה
מוצרים של Taste of Asia
להכנת המנה
אופן ההכנה
- מתבלים את חזה העוף או הפרגית בפלפל ומלח ומשרים אותו במרינדה, משפדים ומשהים במקרר כחצי שעה.
- צורבים את השיפודים משני הצדדים ומסירים מהאש.
- מחממים את יתרת רוטב הסאטה עם קרם הקוקוס ויוצקים על השיפודים.
- מגישים עם אורז מאודה ומעטרים בבצל ירוק.