מצרכים לרול סלמון
- 200 גרם פילה סלמון נקי מעצמות ומעור
 - 2 דפי אצות נורי גולד/סילבר Taste of Asia
 
לבלילת הטמפורה
- 2 כוסות טמפורה Taste of Asia
 - ¾ כוס מים קרים או בירה קרה
 - 1 חלמון ביצה
 
מערבבים את תערובת הטמפורה לבלילה גושית מעט וסמיכה.
רוטב להגשה
- 2 כפות רוטב טריאקי Taste of Asia
 - 1 כף אבקת וואסבי Taste of Asia מדוללת במעט מים
 
רוטב מיונז פיקנטי
- 1 כף מיונז
 - 1 כפית צ'ילי חריף Taste of Asia
 - ¼ כפית שמן שומשום Taste of Asia
 
מוצרים של Taste of Asia 
להכנת רול סלמון במעטפת נורי וטמפורה
				מוצרים של Taste of Asia 
להכנת המנה
				אופן ההכנה
- מניחים את נתח הדג על אצת הנורי ומגלגלים. מדביקים את הקצוות של האצה בבלילת הטמפורה.
 - טובלים את הרול בקמח טמפורה ולאחר מכן בבלילת הטמפורה.
 - מחממים שמן בסיר או ווק. מטגנים את נתחי הסלמון המצופים ומעבירים לנייר סופג. חותכים את הרול באלכסון ל-3 רצועות.
 - מקשטים את הצלחת בשני הרטבים, מעמידים מעל את הרול, ומגישים עם שני הרטבים לצד הצלחת כמטבל.
 






