מצרכים לפאד-תאי
- 200-150 גרם אטריות אורז ברוחב 5-3 מ"מ Taste of Asia
 - 1 ביצה
 - ½ כפית שום כתוש
 - ¼ כפית ג'ינג'ר
 - ¼ כפית פלפל צ'ילי אדום חריף
 - 2 כפות רוטב פאד-תאי Taste of Asia
 
- 2 כפות רוטב סויה Taste of Asia
 - 1 כוס נבטים
 - ½ כוס בצל ירוק פרוס דק
 - 1 בצל סגול פרוס דק
 
להגשה
- 1 מלפפון
 - 1 לימון
 - בוטנים כתושים
 
מוצרים של Taste of Asia 
להכנת פאד-תאי
				מוצרים של Taste of Asia 
להכנת המנה
				אופן ההכנה
- משרים את האטריות 3-2 דקות במים חמים.
 - מחממים ווק לחום גבוה ומוסיפים שמן. שוברים ביצה לווק ומטגנים מעט.
 - מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והצ'ילי ומערבבים.
 - מוסיפים את האטריות ומקפיצים כ-2 דקות.
 - מוסיפים את רוטב הפד-תאי ורוטב הסויה ולאחר מכן את הבצל הסגול וממשיכים להקפיץ כדקה.
 - מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים מקפיצים לערבוב ומגישים עם פרוסות מלפפון, פלחי לימון ובוטנים כתושים.
 





