מצרכים לפאד-תאי
- 200-150 גרם אטריות אורז ברוחב 5-3 מ"מ Taste of Asia
- 1 ביצה
- ½ כפית שום כתוש
- ¼ כפית ג'ינג'ר
- ¼ כפית פלפל צ'ילי אדום חריף
- 2 כפות רוטב פאד-תאי Taste of Asia
- 2 כפות רוטב סויה Taste of Asia
- 1 כוס נבטים
- ½ כוס בצל ירוק פרוס דק
- 1 בצל סגול פרוס דק
להגשה
- 1 מלפפון
- 1 לימון
- בוטנים כתושים
מוצרים של Taste of Asia
להכנת פאד-תאי
מוצרים של Taste of Asia
להכנת המנה
אופן ההכנה
- משרים את האטריות 3-2 דקות במים חמים.
- מחממים ווק לחום גבוה ומוסיפים שמן. שוברים ביצה לווק ומטגנים מעט.
- מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והצ'ילי ומערבבים.
- מוסיפים את האטריות ומקפיצים כ-2 דקות.
- מוסיפים את רוטב הפד-תאי ורוטב הסויה ולאחר מכן את הבצל הסגול וממשיכים להקפיץ כדקה.
- מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים מקפיצים לערבוב ומגישים עם פרוסות מלפפון, פלחי לימון ובוטנים כתושים.