מצרכים לאטריות אודון עם סטייק ופטריות
המצרכים לטיגון חזה העוף
- 1 חבילת אטריות אודון מוכנות Taste of Asia
- 1 חבילת סטייק מינוט
- 2 כפות שמן זית
המצרכים לרוטב
- 2 כפות רוטב סויה ללא גלוטן Taste of Asia
- 2 כפות מים
- 1 כף חומץ אורז Taste of Asia
- 2 כפות רוטב בנוסח סצ'ואן Taste of Asia
- ½ כפית פלפל שאטה גרוס
- 1 כף דבש
- 6 פטריות שיטאקה מיובשות Asia Taste of
- ½ כוס בצל ירוק קצוץ
להגשה
- ¼ כוס כוסברה קצוצה
- ¼ כוס בצל ירוק קצוץ
- ½ לימון
מוצרים של Taste of Asia
להכנת אטריות אודון עם סטייק ופטריות
מוצרים של Taste of Asia
להכנת המנה
אופן ההכנה
אופן הכנת חזה העוף
- משרים במים רותחים עד להתרככות ומסננים (את הגזעים חותכים וזורקים).
- משרים את אטריות האודון במים רותחים למשך דקה ומסננים.
- מוזגים שמן זית למחבת חמה, וצורבים את סטייק המינוט 4-3 דקות מכל צד, ומסירים מהאש.
- מוזגים למחבת את את מרכיבי הרוטב (מלבד הפטריות והבצל הירוק) ומערבבים כמה דקות עד להסמכה. מוסיפים את פטריות השיטאקה והבצל הירוק ואת האטריות, מערבבים ומוסיפים את סטייק המינוט.
- מגישים בקערית ומפזרים על המנה כוסברה, בצל ירוק ופלח לימון.