מתכון של ישראל אהרוני
															מצרכים לכיסונים מאודים עם סלט אבוקדו ופומלה
המצרכים לכיסונים
לבצק:
- 2 כוסות קמח
 - קורט מלח
 - ¾ כוס מים חמים
 
למילוי:
- 300 גרם פרגיות טחונות
 - 2 בצלי שאלוט קצוצים דק
 - 1 שן שום קצוצה דק
 - 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ דק
 - 2 פטריות שיטאקה Taste of Asia קצוצות דק (לאחר שהושרו במים חמים למשך כ- 20 דקות)
 - 1 כף רוטב סויה Taste of Asia
 - מעט שמן שומשום Taste of Asia
 - מלח ופלפל
 
המצרכים לסלט אבוקדו ופומלה:
- 1 אבוקדו חתוך לקוביות
 - 1 פומלה מופרדת לפלחים ללא ציפה
 - 2 בצלי שאלוט פרוסים טריים
 - 1 בצל ירוק קצוץ
 - שבבי בצלי שאלוט פריכים מטוגנים Taste of Asia
 
לרוטב:
- 2 כפיות דבש
 - 2 כפות רוטב סויה Taste of Asia
 - 1 כפית שמן שומשום Taste of Asia
 - 3 כפות מיץ לימון
 - 2 כפיות ג'ינג'ר
 - מלח ופלפל גרוס
 
מוצרים של Taste of Asia 
להכנת כיסונים מאודים עם סלט אבוקדו ופומלה
				מוצרים של Taste of Asia 
להכנת המנה
				אופן ההכנה
אופן הכנת הכיסונים
- מערבבים את מרכיבי הבצק לתערובת אחידה.
 - מרדדים את הבצק דק וחותכים לעיגולים עם חותכן (ניתן להשתמש בסט חותכנים).
 - שמים מילוי במרכז של כל עיגול, ומקפלים לכיסונים.
 - מחממים שמן במחבת טפלון גדולה, ומטגנים את בסיס הכיסונים עד להזהבה.
 - מוסיפים מים למחבת,
מכסים אותה למשך כ-5 דקות, מסירים את המכסה ומניחים למים להתאדות. - מערבבים כף קמח עם כוס מים, יוצקים לתחתית המחבת ליצירת "תחרה" פריכה ומעבירים אותה בעדינות ישירות מהמחבת לצלחת הגשה.
 
אופן הכנת הסלט
- חותכים את האבוקדו, הפומלה, בצלי השאלוט והבצל הירוק.
 - מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
 - מוזגים את הרוטב על הסלט ומערבבים מעט.
 - מפזרים על הסלט את שבבי הבצל המטוגנים.
 




