מצרכים לדג מטוגן ברוטב סויה, ג׳ינג׳ר, צ׳ילי וליים
המצרכים לטיגון הדג
- 2 פילה דג לברק
 - ⅓ כוס קמח
 - מלח ופלפל
 
המצרכים לרוטב
- 3 כפות שמן
 - 2 שיני שום חתוכות לרצועות דקות
 - 5 ס"מ שורש ג'ינג'ר חתוך לרצועות דקיקות
 - 2 בצלי שאלוט פרוסים
 - ½ כפית פלפל סצ'ואן כתוש
 - 1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ
 - 1 כף שעועית שחורה
 - ¼ כוס רוטב סויה Taste of Asia
 - ¼ כוס מירין Taste of Asia
 - ¼ כוס מים
 - 3 בצלים ירוקים קצוצים
 - 2 כפיות שמן שומשום Taste of Asia
 - 2 ליים
 
מוצרים של Taste of Asia 
להכנת דג מטוגן ברוטב סויה, ג׳ינג׳ר, צ׳ילי וליים
				מוצרים של Taste of Asia 
להכנת המנה
				אופן ההכנה
- חורצים את הדג לאורכו ולרוחבו בצד שאינו מכוסה בעור.
 - מערבבים את הקמח, המלח והפלפל ומצפים את הדג.
 - מחממים את השמן במחבת, ומטגנים את השום, הבצל, הג'ינג'ר והצ'ילי.
 - מוסיפים למחבת את השעועית השחורה ומטגנים כדקה.
 - מוסיפים את הנוזלים ומבשלים דקה.
 - מטגנים את הדגים בשמן עמוק כחמש דקות, ומסננים.
 - מניחים את הדגים על צלחת, יוצקים עליהם את הרוטב ומפזרים בצל ירוק.
 




