מתכון של ישראל אהרוני
															מצרכים לאטריות אורז עם בקר טחון וברוקולי
המצרכים למנה
- ¼ חבילת אטריות אורז רחבות – 5 מ"מ Taste of Asia
 - 3 כפות שמן
 - 300 גרם בשר בקר טחון
 - 3 בצלי שאלוט קצוצים
 - 2 שיני שום קצוצות
 - 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
 - 3 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות באורך 4 ס"מ
 - 1 ברוקולי חלוט מופרד לפרחים
 
המצרכים לרוטב
- 2 כפות רוטב סויה Taste of Asia
 - 1 כף רוטב הויסין Taste of Asia
 - 3 כפות יין אורז
 - 1 כף סוכר
 - מלח, פלפל ומעט שבבי צ'ילי חריפים
 - 1 כפית שמן שומשום Taste of Asia
 
מוצרים של Taste of Asia 
להכנת אטריות אורז עם בקר טחון וברוקולי
				מוצרים של Taste of Asia 
להכנת המנה
				אופן ההכנה
- שוברים את האטריות לשני חצאים.
 - בשמן עמוק וחם – מטגנים בכל פעם חופן קטן של האטריות למשך כ-10 שניות עד שהן מתנפחות ונעשות פריכות לגמרי. מוציאים ומעבירים לכלי הגשה.
 - מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית.
 - מוזגים את השמן לווק או למחבת רחבה, וכשהשמן חם מאד – מטגנים בו את השום, הג'ינג'ר, ובצלי השאלוט כדקה.
 - מוסיפים את הבשר הטחון, מטגנים ומערבבים במשך כ3-2 דקות עד שהבשר משחים.
 - מוסיפים את הברוקולי והבצל הירוק ומערבבים כ-2 דקות.
 - מוזגים פנימה את הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כדקה.
 - יוצקים מהתבשיל על האטריות, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומגישים.
 






