מתכון שיפודי יקיטורי עוף ברוטב סאטה מצרכים לשיפודי יקיטורי עוף ברוטב סאטה 300 גרם חזה עוף או פרגית חתוכים לנתחים קטניםשיפודי יקיטורי (שיפודי עץ יפניים קטנים)1 צנצנת רוטב סאטה Taste of Asia1 כוס קרם קוקוס Taste of Asiaפלפל שחור ומעט מלחלהגשהאורז יסמיןבצל ירוק לעיטור למרינדה1 כף שמן שומשום Taste of Asia2 כפות מיץ לימון2 כפות רוטב סויה Taste of Asia½ כפית פלפל שחור1 כף רוטב סאטה Taste of Asia מוצרים של Taste of Asia להכנת יקיטורי עוף ברוטב סאטה מוצרים של Taste of Asia להכנת המנה מידע נוסף ובחירת כמות רוטב סויה ללא גלוטן 150 מ"ל מק"ט-1012 ברקוד 7290014785984 מידע נוסף ובחירת כמות קרם קוקוס 400 מ"ל מק"ט-1066 ברקוד 7290012911477 מידע נוסף ובחירת כמות רוטב סאטה 240 גרם מק"ט-1409 ברקוד 7290011996567 מידע נוסף ובחירת כמות שמן שומשום 150 מ"ל מק"ט-1743 ברקוד 7290012911804 אופן ההכנה מתבלים את חזה העוף או הפרגית בפלפל ומלח ומשרים אותו במרינדה, משפדים ומשהים במקרר כחצי שעה.צורבים את השיפודים משני הצדדים ומסירים מהאש.מחממים את יתרת רוטב הסאטה עם קרם הקוקוס ויוצקים על השיפודים.מגישים עם אורז מאודה ומעטרים בבצל ירוק. ניתן להדפיס את המתכון, לשמור במחשב או לשלוח במייל סרטון הדרכה להכנת יקיטורי עוף ברוטב סאטה דברים טובים כדאי לחלוק עם אחרים - שתפוFacebookTwitterLinkedInאימייל « הקודםהבא »