מחית קארי אדום היא הפופולארית שבסוגי הקארי התאילנדיים והמנה המועדפת על אוהבי האוכל התאילנדי. המחית מכילה תערובת של עשבים ותבלינים, ומשמשת לתבשילי בשר ולמנות צמחוניות. להכנת הרוטב מוסיפים בבישול חלב קוקוס. כאן תמצאו מתכון לרצועות סינטה בקארי אדום, כולל סרטון הדרכה.
בעלי חנויות וקנייני רשתות – לבחירתכם:
מוצרים בודדים או כמויות מוצרים בקרטונים
המלצות לשמירת הקארי לאחר הפתיחה:
- לאחר הפתיחה יש לסגור הרמטית את השקית ואת הקופסה ולשמור במקרר.
- מומלץ לצרוך תוך 7 ימים מפתיחת האריזה.
- בעת השימוש יש להשתמש בכף נקיה שלא באה במגע עם מרכיבים נוספים, כדי למנוע כניסת חיידקים למחית הקארי.
לא ניתן לבצע הזמנה מהאתר. מה כן תוכלו לעשות?
לקוחות פרטיים - הכינו רשימה שתישמר לכם בנייד לקניות בחנויות המשווקות את מוצרי Taste of Asia
לקוחות עסקיים - הכינו רשימת מוצרים להזמנה מכל מכשיר, אפשר גם מול המדפים, והזמינו מהסוכן או טלפונית ממשרדי Taste of Asia
מק"ט
1940
קטגוריות מוצרי בישול אסיאתיים כשרים, תבלינים וממרחים אסיאתיים כשרים