שבבי אורז, כמו אטריות האורז, מתאימים למוקפצים, מרקים וסלטים. מבשלים את שבבי האורז במים רותחים 4-3 דקות וניתן להוסיף אותם למנה או להוסיף לווק להכנת מוקפץ. שבבי האורז אינם מכילים גלוטן ולא צבעי מאכל. הם עשויים מ-90% אורז ומים.
מתכון לסלט שבבי אורז עם מנגו ומי קוקוס
בעלי חנויות וקנייני רשתות – לבחירתכם:מוצרים בודדים או כמויות מוצרים בקרטונים
לקוחות פרטיים - הכינו רשימה שתישמר לכם בנייד לקניות בחנויות המשווקות את מוצרי Taste of Asia
לנקודות המכירה
לקוחות עסקיים - הכינו רשימת מוצרים להזמנה מכל מכשיר, אפשר גם מול המדפים, והזמינו מהסוכן או טלפונית ממשרדי Taste of Asia
לאיתור הסוכן שלכם
כלי נגישות