קנפיו הן רצועת דקות של דלעת כבושה מתובלת במתיקות. רצועות הקנפיו הן מהתוספות שישביחו כל מנת סושי ויוסיפו טעם גם לסלטים ולנודלס. בארוחות יפניות משתמשים בקנפיו גם לעיטור מנות אינריזושי – כיסוני טופו ממולאים. מתכון לסלט שבבי אורז עם קנפיו.
בעלי חנויות וקנייני רשתות – לבחירתכם:
מוצרים בודדים או כמויות מוצרים בקרטונים
מידע על רכיבים אלרגניים – מכיל חיטה-גלוטן סויה.
לא ניתן לבצע הזמנה מהאתר. מה כן תוכלו לעשות?
לקוחות פרטיים - הכינו רשימה שתישמר לכם בנייד לקניות בחנויות המשווקות את מוצרי Taste of Asia
לקוחות עסקיים - הכינו רשימת מוצרים להזמנה מכל מכשיר, אפשר גם מול המדפים, והזמינו מהסוכן או טלפונית ממשרדי Taste of Asia
מק"ט
1971
קטגוריות מוצרי בישול אסיאתיים כשרים, מוצרים אסיאתיים כשרים לסושי