פנקו – שבבי לחם בסגנון יפני מתאימים לציפוי מאכלים לפני טיגון (שניצלים, דגים, סושי חם ועוד). להכנת שניצלים מומלץ לצפות את חזה העוף בבלילת טמפורה (תערובת קמחים יפנית) ולאחר מכן לצפות בפירורי פנקו. שילוב הפנקו והטמפורה יוצר שכבת ציפוי פריכה וטעימה. כמו כן משתמשים בפנקו לערבוב עם בקר, עוף, סויה או דגים טחונים להכנת קציצות.
בעלי חנויות וקנייני רשתות – לבחירתכם:
מוצרים בודדים או כמויות מוצרים בקרטונים
מידע על רכיבים אלרגניים – מכיל חיטה – גלוטן.
לא ניתן לבצע הזמנה מהאתר. מה כן תוכלו לעשות?
לקוחות פרטיים - הכינו רשימה שתישמר לכם בנייד לקניות בחנויות המשווקות את מוצרי Taste of Asia
לקוחות עסקיים - הכינו רשימת מוצרים להזמנה מכל מכשיר, אפשר גם מול המדפים, והזמינו מהסוכן או טלפונית ממשרדי Taste of Asia
מק"ט
1296
קטגוריות מוצרי בישול אסיאתיים כשרים, תבלינים וממרחים אסיאתיים כשרים