טמפורה 500 גרם מק''ט-1923 ברקוד 7290011996758

טמפורה – תערובת קמחים מוכרת מהמטבח היפני ומשמשת לציפוי מטוגן פריך וטעים. למעשה משתמשים בה גם במטבחים מערביים. טמפורה מתאימה לציפוי שניצלים, דגים, טופו, ירקות וסושי. להכנת ציפוי הטמפורה יש להוסיף לקמח מים קרים ולערבב- לכוס טמפורה כ-¾ כוס מים. רצוי להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת תערובת סמיכה (בלילה דלילה מדי לא תידבק ותישמר במהלך הטיגון). ניתן להוסיף לבלילה גם תבלינים או רטבים (כגון רוטב צ'ילי מתוק,  טריאקי או רוטב פטריות צמחוני) להעשרת הטעם של הציפוי. להכנת ציפוי פריך במיוחד ניתן לצפות בטמפורה ולאחר מכן בשבבי פנקו.

בעלי חנויות וקנייני רשתות – לבחירתכם:
מוצרים בודדים או כמויות מוצרים בקרטונים

נקה

מידע על רכיבים אלרגניים – מכיל חיטה – גלוטן.

לא ניתן לבצע הזמנה מהאתר. מה כן תוכלו לעשות?

לקוחות פרטיים - הכינו רשימה שתישמר לכם בנייד לקניות בחנויות המשווקות את מוצרי Taste of Asia

לנקודות המכירה

לקוחות עסקיים - הכינו רשימת מוצרים להזמנה מכל מכשיר, אפשר גם מול המדפים, והזמינו מהסוכן או טלפונית ממשרדי Taste of Asia​

לאיתור הסוכן שלכם

מחפשים מוצרים נוספים ומתכונים?

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן