מיסו כהה (Aka Miso), המכונה גם מיסו אדום, הוא מחית של פולי סויה ומשמש להכנת מרק מיסו יפני מסורתי, לרטבים ולתבשילים. להכנת מרק מיסו מומלץ להוסיף אצות וואקאמה וטופו. המיסו מכיל: מים, פולי סויה, אורז, מלח ואלכוהול 2%. הוא אינו מכיל צבעי מאכל ולא חומרים משמרים. לאחר הפתיחה יש לסגור היטב את האריזה, לשמור את המיסו בקירור ולצרוך תוך 30 ימים.
בעלי חנויות וקנייני רשתות – לבחירתכם:
מוצרים בודדים או כמויות מוצרים בקרטונים
מידע על רכיבים אלרגניים – מכיל: סויה.
לא ניתן לבצע הזמנה מהאתר. מה כן תוכלו לעשות?
לקוחות פרטיים - הכינו רשימה שתישמר לכם בנייד לקניות בחנויות המשווקות את מוצרי Taste of Asia
לקוחות עסקיים - הכינו רשימת מוצרים להזמנה מכל מכשיר, אפשר גם מול המדפים, והזמינו מהסוכן או טלפונית ממשרדי Taste of Asia
מק"ט
1338
קטגוריות מוצרי בישול אסיאתיים כשרים, רטבים אסיאתיים כשרים