מרק טום יאם מסורתי מכינים לרוב עם דגים, פירות ים ועשבי תיבול תאילנדיים בסיר עגול שבמרכזו מעין ארובה המעלה את אדי המרק. בסיר זה גם מוגש המרק העשיר לשולחן. מחית טום-יאם משמשת להכנה מהירה של המרק התאילנדי המפורסם: בסיר עם מעט שמן צורבים חתיכות דג, מוסיפים פטריות, מוזגים לסיר 2 כוסות מים רותחים ואת מחית הטום-יאם. ניתן להוסיף תיבול לפי הטעם ולבשל עד שהדג מוכן. מעטרים את המנה בעלי כוסברה או פטרוזיליה ומגישים. אם לא משתמשים בכל הכמות לאחר הפתיחה, יש לסגור היטב את האריזה ולשמור בקירור.
בעלי חנויות וקנייני רשתות – לבחירתכם:
מוצרים בודדים או כמויות מוצרים בקרטונים
לקוחות פרטיים - הכינו רשימה שתישמר לכם בנייד לקניות בחנויות המשווקות את מוצרי Taste of Asia
לקוחות עסקיים - הכינו רשימת מוצרים להזמנה מכל מכשיר, אפשר גם מול המדפים, והזמינו מהסוכן או טלפונית ממשרדי Taste of Asia