ג'ינג'ר לסושי עשוי משורש ג'ינג'ר (זנגביל) שעבר תהליך כבישה. כתוספת לסושי מאזן הג'ינג'ר את הטעמים והמרקמים ורענן את בלוטות הטעם בין אכילת סושי אחד לאחר. הוא מתאים גם למאכלים נוספים – ניתן לשלב אותו בסלטים וכתוספת פיקנטית חמצמצה לצד מנות עוף, דגים ועוד. הג'ינג'ר ללא צבע. ניתן להשיג גם ג'ינג'ר בצבע ורוד לסושי. כאן תמצאו מתכון לסלמון מאודה עם נודלס וג'ינג'ר, כולל סרטון הדרכה.
בעלי חנויות וקנייני רשתות – לבחירתכם:
מוצרים בודדים או כמויות מוצרים בקרטונים
מכיל פנילאלנין – לא לאפיה ולא לבישול.
לא ניתן לבצע הזמנה מהאתר. מה כן תוכלו לעשות?
לקוחות פרטיים - הכינו רשימה שתישמר לכם בנייד לקניות בחנויות המשווקות את מוצרי Taste of Asia
לקוחות עסקיים - הכינו רשימת מוצרים להזמנה מכל מכשיר, אפשר גם מול המדפים, והזמינו מהסוכן או טלפונית ממשרדי Taste of Asia
מק"ט
1736
קטגוריות מוצרי בישול אסיאתיים כשרים, מוצרים אסיאתיים כשרים לסושי