פטריות שיטאקה מעניקות טעם עמוק ועשיר לתבשילים, מרקים, מוקפצים ועוד. הפטריות מגיעות מיובשות. רצוי לשטוף אותן ולהשרות במים חמים במשך כ-30 דקות עד להתרככות, לסנן, לחתוך את הגזעים ולהוסיף את פטריות השיטאקה למתכון. במתכונים שבהם יש שימוש בנוזלים, ניתן להוסיף את מי ההשריה של פטריות להעשרת הטעם של התבשיל.
בעלי חנויות וקנייני רשתות – לבחירתכם:
מוצרים בודדים או כמויות מוצרים בקרטונים
לא ניתן לבצע הזמנה מהאתר. מה כן תוכלו לעשות?
לקוחות פרטיים - הכינו רשימה שתישמר לכם בנייד לקניות בחנויות המשווקות את מוצרי Taste of Asia
לקוחות עסקיים - הכינו רשימת מוצרים להזמנה מכל מכשיר, אפשר גם מול המדפים, והזמינו מהסוכן או טלפונית ממשרדי Taste of Asia
מק"ט
1796
קטגוריות אצות טופו ופטריות אסיאתיים כשרים, מוצרי בישול אסיאתיים כשרים, מוצרים אסיאתיים כשרים לסושי