קימצ'י – כרוב כבוש מוקפץ של המותג הקוריאני המוכר ג'ונגה (Jongga). קימצ'י הוא מהמאכלים הבסיסיים בקוריאה הן כתוספת למנות והן כרכיב לבישול במטבח הקוריאני המסורתי. הכרוב כבוש בתהליך התססה, מוקפץ ומתובל בעושר טעמים ויכול להתאים כתוספת פיקנטית למגוון מאכלים קוריאניים ומערביים.
בעלי חנויות וקנייני רשתות – לבחירתכם:מוצרים בודדים או כמויות מוצרים בקרטונים
לקוחות פרטיים - הכינו רשימה שתישמר לכם בנייד לקניות בחנויות המשווקות את מוצרי Taste of Asia
לנקודות המכירה
לקוחות עסקיים - הכינו רשימת מוצרים להזמנה מכל מכשיר, אפשר גם מול המדפים, והזמינו מהסוכן או טלפונית ממשרדי Taste of Asia
לאיתור הסוכן שלכם
כלי נגישות